...

2020-2021 YAZ OKULU BAŞVURULARI

2021 yılı yaz döneminde diğer üniversitelerden ders alacak fakültemiz öğrencilerinin başvuru şartları ve istenilen belgeler aşağıda belirtilmiştir.

Başvuru Şartları:

Yaz okulunda en fazla üç ders alınabilir.

Dersin içeriğinin ve kredisinin uyumlu olması gerekmektedir.

Dersin öğrencinin Üniversitemize giriş yılındaki Üniversitemizin taban puanından daha yüksek taban puanlı üniversiteden/bölümden alınması gerekmektedir.

İstenilen Belgeler:

Öğrencinin Ç.Ü.ye Giriş Yılındaki Bölüm Puanını Gösterir ÖSYM Yerleştirilme Çıktı Belgesi (Ösym sitesinden alınır)

•   Yaz Okulu Başvuru Formu (Öğrencinin imzasının eksik olması durumunda değerlendirilmeyecektir.)

* Aşağıdaki başvuru formunu indirme linkinden temin edebilecekleri yaz okulu başvuru formunu eksiksiz ve okunaklı doldurarak istenilen belgelerle birlikte Fakültemiz Öğrenci İşleri (4.blok zemin kat) Bürosu’na teslim edebilir veya iibfogrenci@cu.edu.tr adresine gönderebilirler.

ÖNEMLİ:

*iibfogrenci@cu.edu.tr adresinden başka adrese gönderilen başvurular,

*Eksik belge ile yapılan başvurular,

*Başvuru Forumunun imzasız olması durumunda yapılan başvurular değerlendirmeye alınmayacaktır.

Yaz okulu başvuru formu için tıklayınız.