...

Fakültemiz Öğretim Üyesi Prof. Dr.Hakkı ÇİFTÇİ Moldova-Gagavuzya Komrat Devlet Üniversitesince Uluslararası Bilim Ödülüne layık görülmüştür.

Fakültemiz Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hakkı ÇİFTÇİ
Moldova-Gagavuzya Komrat Devlet Üniversitesince  Uluslararası Bilim Ödülüne layık görülmüştür. Ödül 7-9 Haziran tarihlerinde Başkonsolos ve Komrat Devlet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sergey Zalharia  tarafından takdim edilmiştir. Ayrıca  Azerbaycan Türk Dünyası Dayanışma ve Yardımlaşma Teşkilatı  Azerbeycan Ülke Başkanlığınca Bilim Onur Ödülü Prof. Dr. Aziz Sancara Bilim Ödülü ise İktisat Bölümümüz öğretim üyesi Prof. Dr. Hakkı Çiftçiye  Türk Dünyası Dayanışma ve Yardımlaşma Teşkilatı  Azerbeycan Ülke Başkanlığıı Yüksek İstişare Kurulunca Azerbeycan Baküde takdim edilmiştir.