...

ARA SINAV MAZERETİ HAKKINDA BİLGİLENDİRME

Fakültemizin web sayfasında 11.11.2021 tarihinde ilan edilen 2021 – 2022 Güz yarıyılı Ara Sınav (Vize) programı doğrultusunda yapılacak olan sınavlarda, Ç.Ü. Önlisans ve Lisans Eğitim - Öğretim ve sınav yönetmeliğinin 32. ve 33. Maddelerindeki haklı ve geçerli mazeretleri oluşmuş öğrencilerimize talep etmeleri durumunda mazeret sınavı hakkı verilebilecektir.

Mazeret sınavına girmek isteyen öğrencilerimizin, mazeretlerinin bitiminden en geç beş iş günü içerisinde durumlarını belgeleyerek, ilgili mazeret dilekçelerini eksiksiz doldurup fakültemiz öğrenci işlerine başvuruda bulunmaları gerekmektedir. Eksik bilgi, belge, imza içermeyen ve belirtilen takvime uygun olmayan dilekçeler işleme alınmayacaktır.

Mazeret dilekçesi_ genel

Mazeret dilekçesi_ çakışma