...

İİBF 2022 - 2023 Bahar Ara Sınav Barınma İhtiyacı Formu

Sevgili İİBF öğrencilerimiz,

Bildiğiniz gibi Üniversite Senatomuzun aldığı karar doğrultusunda 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı sınavları yüz yüze olarak yapılacaktır. Bu kapsamda 24 Nisan-28 Mayıs 2023 tarihleri arasında yapılması planlanan ara sınavlar sürecinde öğrencilerimizin barınma ihtiyaçlarının belirlenmesi ile ilgili bazı bilgilere ihtiyaç duymaktayız. Bu nedenle aşağıdaki tek soruluk formu 19.03.2023 Pazar Saat 23:59'a kadar doldurmanız bu planlamayı sağlıklı bir şekilde yapabilmemiz için çok önemlidir. Buradan elde ettiğimiz ön bilgileri Rektörlüğümüzle paylaşıp sınav döneminde öğrencilerimizin barınma problemi yaşamamasını sağlamaya çalışacağız. Şimdiden hepinize zaman ayırıp cevapladığınız için teşekkür eder, başarılar dileriz.

Not: Öğrenci ad-soyad ve numara bilgileriniz oturum açmış olduğunuz Üniversitemiz Teams hesabınızdan otomatik olarak çekilmektedir. Formu yanıtlarken kendi öğrenci Teams hesabınızın açık olduğundan emin olun.

Çukurova Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanlığı